מניעת נימים נוספים ברגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

21/07/2018 | 15:09 | מאת: דפנה

שלום, אני בת 37 וסובלת מבעיה אסתטית של נימים בירכיים. לקחתי גלולות כ-9 חודשים בגיל 25 בלבד ומאז לא השתמשתי בגלולות כלל, לא הסרתי שיער בשעווה וגם לא הייתי בהריון. המצב היה סטאטי אך לאחרונה לצערי הנימים מתרבים. שאלתי היא מדוע הנימים מתרבים והאם יש דרך כלשהי למניעת התפשטותם עוד ועוד על פני הירכיים. תודה.

נימים יש לכולם !. גם לגברים. מדובר בבעיה אסטטית הנוטה להתרבות עם השנים והשינויים העוריים . אין דרך למנוע הופעת נימים. שמירה על פעילות גופנית ומשקל גוף, הנעת הרגליים בעת ישיבה ממושכת והחלפת רגליים בעת ישיבה בשיכול רגליים עוזרים.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים