תודה והמשך חשוב קטן..

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

18/01/2018 | 16:23 | מאת: שאול.

תודה מקרב לב על הפירוט..! האמת שהפקקת כבר נוצרה לי כבר מעל לכמה חודשים, לצערי הרב ובדגש על צערי, עקב ישיבה ממושכת על המחשב., לצערי; מכיוון שתמיד אני הוא זה שאמר לכולם לא טוב לשבת יותר מדי בלי לקום, לזוז או מבלי להפעיל את הגוף קצת.... ובסוף אני הוא זה שאכל אותה :( בכל אופן בבדיקה חוזרת זה אתה, הבנתי (שהדלקת אכן הסתדרה), אבל הפקקת עדיין לא, (נשארה כשהייתה). האם חמור ומדאיג, והאם יש מה לעשות בנידון?, במילים אחרות יש משהו שיכול להחזיר את המצב לקודמתו, לפני הפקקת? (וכל דבר שיוכל לסייע אפילו במעט). שוב תודה מראש על זמנך ותגובותיך!! :)

פקקת "מסולקת" או לא ע"י גופנו. הטיפול הניתן בשלב החריף נועד למנוע פקקת חדשה באותו מקום. קריש הדם שנותר צמוד ודבוק לדופן הוריד ואיננו מסוכן כיוון שכבר לא יזוז (תסחיף). ה"מחיר" הוא שהרגל יותר נפוחה. לא ניתן לעשות דבר וכדאי למנוע דלקות והחמרה יש לגרוב גרב אלסטית בעת ישיבה ממושכת ובעיקר בטיסות.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים