נימים ברגלים בגיל צעיר 20

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

26/08/2017 | 22:11 | מאת: שני

היי שמי שני בת 20 , התחילו לי לפני שנתיים נימים לא התפוצצו אבל נימים באזור ברגלים , אבקש בבקשה לדעת עם זה בסדר או שאצטרך לעשות משהו בנידון , אני לא עובדת העבודה פיזית או עומדת הרבה על הרגליים ולכן אין סיבה שזה יקרה , אשמח לדעת תודה

נימים היא בעיה אסטטית (אם הוכח כך ע"י דופלקס). נימים יש לכולם ! הורמונים נשיים ו"טראומה" של העור (כמו הסרת שיער בשעווה) הם בין הגורמים השכיחים. נוטים להתרבות עם השנים. לעולם לא יהפכו לורידים גדולים בולטים. ניתן לטפל לשם שיפור המראה, אך תמיד תמיד חוזר (כמו בטיפולים אסטטיים אחרים (למשל בוטוקס). אין מגבלה על כל פעילות גופנית.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים