ורידים קטנים ברגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

29/07/2017 | 19:07 | מאת: אביגיל

שלום, יש לי נימים קטנים מפוזרים באיזורים שונים ברגליים, לא עברתי הריונות אבל זה יכול להיות גם תורשה וגם תוצאה של פעילות ספורטיבית שאני עושה בשנתיים האחרונות. זה לא משהו רפואי אלא אסתטי בלבד- אלו אפשרויות טיפול קיימות להעלמתם והאם ישנה טכנולוגיה מומלצת מבחינת מהירות התגובה והשארת התוצאה? עם ל פי זה אוכל לערוך בדיקה של מכוני טיפול. תודה רבה

אכן. נימים היא בעיה אסטטית ושכאזת היא תמיד חוזרת ! קיימות שתי אפשרויות הזרקה בעזרת מחט עדינה ולייזר או גלי רדיו קטני עוצמה לעור בלבד. הזמן עד להישנות מהיר יותר בלייזר וארוך יותר בהזרקות. בממוצע אחת לשנה צריך תחזוקה !

12/08/2017 | 12:21 | מאת: אביגיל

לאיזה רופא עליי לפנות על מנת לבחון את אפשרויות הטיפול? האם ניתן דרך קופ"ח או רק פרטי?

אם מדובר בבעיה אסטטית אזי הטיפול הינו פרטי. קופות החולים וחברות ביטוח משתתפות רק בטיפולים רפואיים.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים