ורידים בולטים ונימים בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

27/05/2017 | 18:16 | מאת: רעות

שלום, אני בת 28, לא עושה הרבה פעילות גופנית ולוקחת גלולות למניעת הריון הרבה שנים, אני במשקל תקין.. רציתי לשאול איך אני יכולה למנוע את הופעת הורידים הבולטים ברגליים והנימים מבחינת התעמלות, תזונה, קרמים/שמנים וכדומה, לפני שהמצב נהיה חמור ...ציפרתי תמונה של מצבי הנוכחי מבחינת ורידים בולטים, אשמח לאינפורמציה שתוכל לעזור. תודה מראש!

27/05/2017 | 18:18 | מאת: רעות

התמונה לא עלתה משום מה אבל צירפתי תמונה של הרגל יש לי מעט ורידים בולטים ובמיוחד על גב כף הרגל...לא משהו רציני אבל נראה שמתחיל משהו...

האמת היא שאין מניעה מאחר ושתי הסיבות העיקריות בנשים הן תורשה והריונות. מקובל שפעילות גופנית והנעת הרגליים עוזרות. בעת ישיבה ממושכת מעת לעת להניע הרגליים. בישיבה עם רגליים משוכלות - להחליף בינהן מעת לעת. גלולות והסרת שיער במשיכה (שעווה וכו) - מגבירות הופעת נימים. ורידים בגב כף הרגל - כמו בגב כף היד - הם ורידים תקינים לחלוטין. נראותם היא לפי תורשה ומבנה גוף. ספציפית לגבי רגלייך כדאי לבצע דופלקס ורידים לשם אבחנה ואפשרות טיפול (אם קיים צורך).

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים