דליות ברגליים הריון ראשון

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

02/01/2017 | 08:32 | מאת: סיון

אני בת 29 בהריון שבוע 35,יש לי דליות ברגליים מגיל 12 לפי דופלר: מערכת שטחית משמאל: ספנה גדולה – יש עדות לאי ספיקה בספנה הגדולה ביר ומטה עד לשוק האמצעי. כמו כ& אי ספיקת ענ* ודליות בשוק העליו& לשוק אחורי. ספנה קטנה – הודגמה אי ספיקה בשליש תחתו& של שוק אחורי. מערכת שטחית מימי&: ספנה גדולה – יש עדות לאי ספיקה של ספנה הגדולה מירך האמצעי ומטה עדלשוק העליו&.ספנה קטנה –ספיקה האם אני זקוקה לזריקות קלקסן?? מערכת עמוקה תקינה.

חשוב להיות פעילה. בעת ישיבה ממושכת להניע את הרגליים ולהיעזר בגרב אלסטית. כדאי זריקת קלקסן אחת חיום (40 מ"ג) - מניעתי במשכב הלידה. עשרת הימים הראשונים לאחר הלידה. הלידה עצמה ומשכב הלידה הם גורם סיכון לפקקת. בדיקת דופלקס כדאי לעשות כביקורת (אם אין כל תלונות) 6 שבועות לאחר הלידה.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים