שאלה למומחה

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

18/01/2015 | 21:25 | מאת: רוית

בתי בת כמעט 11 וסובלת מהשמנת יתר שבה אנחנו מנסים לטפל כעת. בחודשים האחרונים התחילו להופיע נימים מאד בולטים בצידי הגוף ולאחרונה גם בבטן. העור שלה מאד בהיר-כמעט שקוף כך שאי אפשר להתעלם מכך שזו למעשה רשת של נימים שלא ברור מהו מקורה. אין תלונות על כאב או משהו נוסף. שאלתי היא, מה זה יכול להיות? האם קשור להשמנה? האם לשינויים הורמונליים? אשמח לתשובתך. שבוע טוב.

נימים יכולים להופיע על בסיס הורמונאלי ועל ידי "טראומה" של העור למשל- מתיחה (השמנה ניכרת),

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים