טיפול באוזון כאנטיאגינג

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

02/07/2015 | 20:57 | מאת: דויד

שלום דר עטיאס אני בן 71 בריא ב"ה סובל מעייפות , דכאון קל לפעמים וחוסר ליבידו , לא הייתי עם אישה מזה 8 שנים הכרתי אישה יותר צעירה ממני , וכמובן שאני קצת חרד , הוצע על ידי רופא פרטי טיפול חדשני ע"י שלוקחים כ100 סמ"ק דם ממני לתוך בקבוק ,הדם בבקבוק יועשר באוזון מרוכז דרך מכונה משוכללת ויוחזר מיד לתוך גופי , 10 פעמים תוך 5 שבועות , ולחזור כל שנה על כך , הרופא טוען שארגיש טוב וצעיר יותר, רענן, וכמות הטטוסטרון בגוף תעלה וכו, שאלותי 1)האם יש סכון או תופעות לואי? 2) האם זה באמת יכול לשפר את המראה מצב הרוח והאון וכו

24/07/2015 | 18:47 | מאת: ד"ר איל עטיאס

טיפול בו מחברים המטופל למכונה כמו בדיאליזה כרוכה בסיכון. הטכניקה לטיפול באוזון בשיטת אוקסיפרו הנעשית במרפאתי יעילה ובטיחותית. תוכל ליצור קשר ישיר עם המרפאה בטל 02-6427954. שבת שלום דר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון