טיפול באוזון לחולה טרשת נפוצה-עצירת שתן

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

18/12/2012 | 03:27 | מאת: עדי

שלום, המדובר בחולה טרשת נפוצה בן 76. חולה כבר 51 שנה. בכיסא גלגלים. רק יד אחת מתפקדת חלקית. קוגניציה מצויינת. לאחרונה [ לפני חודשיים] סובל מאי יכולת לתת שתן באופן עצמוני. לאחר שצונתר באופן קבוע וקיבל קסטרל, היו שני ניסיונות גמילה שלא צלחו. כרגע מצונתר על ידי מטפל קבוע כל 4 ש, גם בלילה. מחפש דרך לא פולשנית להתחיל לתת שוב שתן באופן עצמוני. האם טיפול באוזון יכול לעזור? בברכה ע

14/03/2013 | 21:46 | מאת: ד"ר איל עטיאס

קשה להתנבא על תוצאות טיפוליות אולם יש מקום לשקול זאת, ולבחון תוצאות במהלך מספר טיפולים מוגבל. להמשיך בטיפול לאורך זמן רק אם יש תוצאה טובה מאוד במספר מוגבל של טיפולים פסח כשר ושמח ורפואה שלמה בעזרת השם דר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון