טיפול באוזון למשתתף באיש הברזל

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

31/10/2012 | 14:17 | מאת: עמית

ד"ר עטיאס איל שלום. אני ספורטאי המשתתף בתחרויות איש הברזל בארץ ובחו"ל. אני מבין כי הטיפול יכול לשפר את הביצועים שלי. כמה טיפולים נכון לעשות? כמה זמן בין טיפול לטיפול רצוי? איפה ניתן לקבל את הטיפול? האם רופא נותן את הטיפול?

14/11/2012 | 22:25 | מאת: ד"ר איל עטיאס

עמית שלום, הטיפול באוזון הוא כלי מצויין להפחתת שחיקה במאמץ העצום שבתחרויות איש הברזל ולכן גם משפר ביצועים. את תדירות הטיפולים יש לתכנן בהתאם לתוכנית האימונים. את הטיפולים ניתן לקבל בירושלים, נתניה וצפת, על ידי רופא. ניתן לקבוע תור בטלפון 1-700-500-517. בברכת רפואה שלמה, ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון