שלום ד"ר עטיאס

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

28/09/2012 | 23:15 | מאת: מיכל

שלום ד"ר עטיאס. בן הזוג שלי סובל למעלה משנתיים מכאבי ראש ופנים חזקים ללא הפסקה, במשך הזמן הזה הוא עבר בדיקות רבות ביניהן אצל נוירולוגים מומחים, CT ו-MRI ראש ועוד ללא אבחון וללא פתרון, כל תרופה שניתנה או טיפול אלטרנטיבי כזה או אחר גם הוא לא עזר. שאלתי היא, האם טיפולי אוזון יכולים לעזור במקרה זה של כאבים טורדנים? ואם כן, מה הפרוצידורה על מנת לקבלם ואיפה? בברכה ותודה מראש. מיכל

06/10/2012 | 23:02 | מאת: ד"ר איל עטיאס

מיכל שלום, טיפול זה יעיל להפגת כאבים. יש לו אפקט אנטי- דלקתי ללא תופעות לוואי. קשה להתחייב על תוצאה אך ייתכן שכדאי לכם לנסות טיפול זה. ניתן לתאם תור בטלפון 1-700-500-517. בברכת רפואה שלמה וחג שמח, ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון