התאמה לטיפול באוזון

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

28/09/2012 | 19:15 | מאת: אביבית

שלום דר' עטיאס אבי חולה דיאבטיקה דרגה 3 ומטופל קבוע מס' פעמים ביום באינסולין סובל מיתר לחץ דם והשמנת יתר בזמן האחרון סובל גם מנפיחות בצקתית ברגלים וחוסר תחושה קשה כמו כן יש לו הצרות בעמוד השדרה עם כאבים שמקרין אל הרגליים ובנוסף הצרות של ורידי הרגלים בעצם מה שאני מבקשת לשאול, האם הוא מתאים לטיפול באוזון אשמח לתשובתך אביבית

06/10/2012 | 22:55 | מאת: ד"ר איל עטיאס

אביבית שלום, טיפול באוזון יכול לסייע. אשמח אם תצרי קשר עם מרפאותינו. ניתן לתאם תור בטלפון 1-700-500-517. בברכת רפואה שלמה וחג שמח, ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון