טיפול באוזון

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

28/09/2012 | 17:59 | מאת: מנשה

ד"ר אייל שלום לך. אני סובל כבר מספר שנים מעיצרות עורקי הרגליים, סוכרת,ובכלל ממחלות כלי דם. אני בן 62 . עברתי מספר צינטורים ויש לי ארבע תותבים בעורק של הלב וכן תותב אחד באזור המפסעה. שאלתי אם הטיפול באוזון יכול לעזור לי(אני סובל מכאבי רגליים בהליכה). בתודה מראש מנשה

06/10/2012 | 22:53 | מאת: ד"ר איל עטיאס

מנשה שלום, הטיפול באוזון חיוני במחלות כלי דם כשלך. ממליץ לך לפנות למרפאתינו ליצירת קשר. ניתן לתאם תור בטלפון 1-700-500-517. בברכת רפואה שלמה וחג שמח, ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון