פצע קשה ריפוי

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

09/09/2012 | 09:10 | מאת: גידי

לאבי נשברה כל הציפורן בבוהן בכף רגל כתוצאה מכך נוצר לו כמו קרישת דם נמק במקום הציפורן אבי סובל מסכרת ,דיאליזה, קוצב לב,חסימות כלי דם ברגליים ב cta אין אפשרות לפתוח כלידם. כרגע מטופל בפולידין בלבד ונאמר שהנמק יפול בעצמו האם יש אפשרויות נוספות לטפל בפצע על מנת שיבריא תודה

09/09/2012 | 21:29 | מאת: ד"ר איל עטיאס

גידי שלום, הטיפול באוזון יכול להאיץ את ההחלמה. הטיפול חשוב בעיקר מכיוון שאביך סובל מסכרת, שמקשה על ריפוי מהיר של פצעים ולפעמים אף התפשטות של הנמק. במידה ואתם מעוניינים בפרטים נוספים על הטיפול תוכל ליצור קשר עם המרפאה בטלפון 1-700-500-517. בברכת שנה טובה ורפואה שלמה ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון