קטיעת רגל ימין כתוצאה מסוכרת

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

05/09/2012 | 12:31 | מאת: שמרית

נקבע לי ניתוח קטיעה של הרגל מעל כף הרגל. האם הטיפול שלך יכול להציל לי את הרגל? כמה טיפולים צריך? האם לדחות את הניתוח?

09/09/2012 | 21:25 | מאת: ד"ר איל עטיאס

שמרית שלום, הטיפול באוזון בשיטת אוקסיפרו יכול להועיל מאד לרגלך. במקרים רבים הצלחנו להציל רגליים של אנשים שיועדו לקטיעה, אך כל מקרה לגופו ולכן אצטרך לבדוק את מצב הרגל. ניתן לדחות קטיעה כל עוד אין התפשטות של הזיהום לגוף, שבדרך כלל בא לידי ביטוי בחום. תוכלי לקבוע תור ליעוץ במרפאה במספר 1-700-500-517. צייני שמדובר במקרה דחוף. בברכת שנה טובה ורפואה שלמה ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון