כוויה דרגה ג'

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

04/09/2012 | 13:52 | מאת: עמית

שלום, מה הן אפשרויות הטיפול המומלצות במקרה של כוויה בדרגה ג' שנוצרה בשוק של רגלו של חולה סוכרת בעקבות ניתוח הסרת גידול בRF? מדובר בכוויה בקוטר של כ2.5 ס"מ אצל חולה סכרת צעיר ללא סיבוכים נלווים.

04/09/2012 | 21:26 | מאת: ד"ר איל עטיאס

עמית שלום, נראה שהבעיה היא הכוויה ולאו דווקא קשור לסכרת. אולם כל פצע בחולה סוכרתי מחייב זהירות והשגחה. אני מאד ממליץ להבדק על ידי כירורג או פלסטיקאי ולקבל טיפול מקומי בחבישות גז אוזון, בתמיסת אוקסיפרו ובמשחת helth cream. ניתן להבדק, לקבל הדרכה ולקבל את החומרים המתאימים במרפאתינו. טלפון ליצירת קשר עם המרפאה 1-700-500-517. בברכת שנה טובה ורפואה שלמה ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון