האם טיפולי אוזון יעילים לבעיות עור ויובש?

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

08/06/2019 | 13:44 | מאת: רוני גל

שלום רב האם טיפול אוזון מסייע במצבים של דלקות עור ובמיוחד אצלי דלקת קונטקט דרמטיטסס שעקב מגע חד פעמי עם חומר אלרגני גרמה לאדמומיות ויובש לא נעים בכפות הידיים.?? האם זה טיפול כואב או מסוכן לבריאות העור? האם זה טיפול שניתן במסגרת קופת החולים או באופן פרטי? האם ניתן להתייעץ עם רופא עור? האם יש מחקרים עדויות על אנשים שהשימוש בשיטת אוזון שיפרה את מצבם? בברכה רוני גל

היי הטיפול באוזון פשוט ולא מסוכן הטיפול אינו ניתן במסגרת קופות חולים במהלך שנות עבודתי טיפלתי באין ספור מקרי עור מסוגים שונים--ובחלק מהמקרים עם הצלחה מרשימה

מנהל פורום טיפולי אוזון