טיפולי אוזון בתסמונת השלפוחית הכאובה ic

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

26/09/2018 | 20:15 | מאת: בתיה

קראתי שהאוזון יכול לשקם רירית של של הרחם. מדוע לא משקמים ככה גם רירית של שלפוחית השתן? המחלה הזו היא ללא ריפוי כלשהו וידוע שכאבי התופת שנלווים אליה הם בגלל שהרירית פגועה בתוך השלפוחית וחומרים צורבים מגיעים לקצות העצבים בה. האם אתם מכירים טיפול כזה לחולות במחלה הזו? 1/2% מהאוכלוסיה. תודה

נכון מאד נהוג באירופה לטפל בשלפוחית כזו עיי אוזון עם תוצאות מצויינות במרפאה שלי לא עושים טיפולים כטלו ואני מתכוון ליסוע להשתלם בטיפול זה במדריד גם טיפול אוזון בווריד בשילוב עם תכשיר פרוביוטי מיוחד גרמני נותן תוצאות טובות מאד

27/09/2018 | 16:33 | מאת: בתיה

שמעתי שיש מרפאה שמטפלת בחולות כאלו בסולט לייק סיטי, אבל נאמר לי שמי שיש לה כיבים לא יכולה לקבל את טיפול הזה. האם זה מדוייק? תודה

מנהל פורום טיפולי אוזון