כיס המרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי כבד

27/11/2014 | 12:13 | מאת: פולינה

עברתי ניתוח להסרת כיס מרה דרך לפורוסקופי לפני 4 ימים היה לי דימום קטן מטבור האם זה חריג?ואם אפשר להוריד פלסטרים ששמו לי בעת ניתוח או שאני חיבת להשאיר אותם ?תודה

29/11/2014 | 08:53 | מאת: ד"ר ברק בר-זכאי

שלום רב, אם המדובר במעט הפרשה אדמדמה קרי סרומה בלשון רפואית הרי שאין בזה שום בעיה מיוחדת. אם זה מתגבר או משנה את צבעו אזי צריך לפנות לרופא המנתח. בקשר לפלסטרים אין שום בעיה להורידם כבר יומיים לאחר הניתוח בתנאי שהעור סגור באמצעי אחר כגון תפר או סיכה. בברכה ד"ר בר זכאי

מנהל פורום ניתוחי כבד