שלךום לד"ר .. ולכולם

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

08/06/2013 | 23:27 | מאת: אייל

מתמודד בהצלחה עם הפרעות נפשיות לא קלות ופשוטות בכלל . בין היתר נוטל תרופה לפונקס- עם הטבה משמעותית מאוד אך יש תופעות לוואיי חזקות מאוד של עייפות וכבידות שמשפיעה לי על איכות החיים במיוחד בשעות הבוקר לוקח לי זמן רב " לצאת " מהשינה והיעיפות נמשכת לה המון שעות . קשה לי לצאת מהמיטה חש כבידות נוראה ועייפות גדולה מאוד מה עליי לעשות ? זקוק לעצה מעשית ומיידית . תודה

שלום, אכן לפונקס מביא לשינה עמוקה, עייפות במהלך היום, וצורך בשעות שינה מרובות יותר. כמו כן , עלול להביא להשמנה שאף היא עלולה לפגוע בשינה. אתה צריך להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל בך בהקדם. ישנן דרכים לעזור. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

13/06/2013 | 18:43 | מאת: אייל

ראשית תודה על תגובתך.. הרופא המטפל בי "מודע " מאוד לבעיתיות שלי אך מסרב בכל מחיר לשנות או להפסיק את הטיפול בלפונקס .. >> וזאת מכיון שהתרופה הזו היא הכי משפיעה עליי טוב . לכן אשמח לדעת מה עליי לעשות כי המצב הוא מאוד קשה ומתוסכל . תודה

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות