איך מאבחנים FMS או CFS

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

09/04/2013 | 12:50 | מאת: מיטל

בנוסף לשינה טרודה יש לי כאבים כרוניים, לא משהו שמאובחן רשמית אבל זה רק חלק מהעניין, אני רוצה לדעת איך דרך הקופה אני מבקשת לעשות אבחונים כדי לברר אם למה שאני חווה באופן יום יומי יש שם.. האם פשוט לגשת לרופא המשפחה ולומר זאת או שצריך לפנות ישירות לרופאים מומחים?

לגבי תסמונת עייפות כרונית קיימת שאלה לגבי קיימותה באופן כללי. שתי האבחנות מאובחנות בראש ובראשונה דרך שלילת הפרעות אחרות. לפיברומיאלגיה קיימים קריטריונים ספציפיים בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות