זיעה בעורף

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

01/04/2013 | 05:26 | מאת: נטלי

לרופאים שלום, מזה תקופה וכמעט על לילה לא משנה הטמפרטורה אני קצה עם זיעה בעיקר בעורף הדבר גורם לי לכך שהצוואר נתפס לי כל הזמן ולתקופות מאוד ארוכות עד שהכאב חולף. ניסיתי הכל לישון עם כריות גבוהות עם כריות נמוכות, לצנן את החדר, להתכסות פחות, לעטוף את הצוואר, לאסוף את השיער , ולמרות שהשינה שלי היא יחסית מאוד כבדה. אני אובדת עצות אילולא הדבר היה נמשך כבר זמן רב וחוזר על עצמו לא הייתי פונה.

שלום נטלי, להזעות לילה ישנן סיבות מרובות. איני יודעת את גילך אבל גם גיל מעבר עלול לגרום לכך... תרופות נוגדות דיכאון, גם הן עלולות לגרום להזעות. בכל מקרה מציעה לך להתייעץ עם רופא/ת המשפחה בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות