קשיים בהירדמות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

28/03/2013 | 13:28 | מאת: דלית

אני בת 60 ומזה כחצי שנה חווה קשיים בהרדמות, ממש שוכבת ערה המשך שעות למרות שאני הולכת לישון מאוחר ועובדת מאד קשה במשך היום. אני לוקחת כל לילה, בשעה מאוחרת (אחת בלילה) סטילנוקס, הרבה פעמים מוסיפה עוד חצי כדור ובעתות מצוקה נוראיות, כשהשעה היא ארבע בבוקר - אני לוקחת עוד חצי כדור. האם יש כדור שהוא חזק יותר? האם זה יעבור? אני שומרת על כל ה"חוקים" של סביבת שינה רגועה, לא שותה קפה או אוכלת מאכלים מעוררים מאוחר. אנא... אני מיואשת לגמרי, אגב, המוזר הוא - שאני לא עייפה במשך היום, אבל אני ישנה מכסימום ארבע שעות בלילה.

שלום, אני איני בעד "כדור חזק יותר" את מפתחת סבילות לכדור השינה ואין סיבה שזה לא יקרה גם בכדור הבא. כדאי יותר להקנות הרגלי שינה נכונים כמו לא להשאר במיטה במידה ואינך נרדמת אלא לצאת ולשוב כעשרים דקות מאוחר יותר וחוזר חלילא. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות