מכשיר נגד נחירות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

20/03/2013 | 22:35 | מאת: א.ע.

קיימת אפשרות להשתמש ב CPAP אך אני בחרתי בדרך הבאה: 20/3/2013: רכשתי לניסיון מכשיר נגד נחירות Snore care של חברת נקסנס. למרות מוטיבציה אדירה לא הצלחתי להסתגל למכשיר מצאתי עצמי ער מ-4 בבוקר ועייף למחרת. החזרתי לפני תום תקופת הניסיון והובטח לי החזר מלא. ממאי 2012 ועד היום לא קיבלתי החזר של כספי. נאמר לי לאחרונה שנקסנס תנסה לגייס כספים ואם תצליח אקבל זיכוי אחרי פסח. בyou tube סרטונים למכשיר בהדגמת אריק אריאב.

פתרון נחירות שכמשאירות אחריהן הפרעות נשימה בשינה מסוכן מאוד!! נחירות , מעבר להיותן מפריעות הן כעין דגל אדום המזהיר ומעלה חשד להפרעות נשימה בשינה. באלו צריך לטפל !! וטיפול הוא על ידי מכשירים שהוכחו מחקרית כיעילים ואלה שניים-הראשון והמומלץ הנו מכשיר הCPAP והשני,לאנשים בעלי מבנה פנים מתאים וללא עודף משקל גבוה-התקן דנטלי. כל מכשיר שמפורסם ברחבי הסייבר אינו!!!! מטופל ולעיתים מחמיר כי אם ישתיק את הנחירות (ואיני מאמינה גם בכך), ישכיח את ההפרעה המשמעותית הקיימת והיא הפרעת הנשימה בשינה. שיהיה חג שמח ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות