חוסר שינה/בעיות לב

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

19/03/2013 | 13:12 | מאת: דלית

שלום דר' לוסטיג. כנראה בגלל גיל המעבר ואופי חרדתי אני ישנה כ-4 שעות בלילה. האם לאורך זמן (במידה ואוכל להמשיך להתנהל כך) הדבר מגדיל לסיכון לבעיות לב/ כלי הדם ? בהקשר לבעיות האלו בגיל המעבר...אני לא בכיוון של נטילת הורמונים מסיבה רפואית. תודה על תשובתך.

שלום רב, השאלה הנה האם את מצליחה להתנהל אלא האם השינה מספקת ואת חשה רעננה ולא עייפה ו/או ישנונית. מחקרים מראים שמשך שעות שינה קצר מדי אינו בריא . לכן אני מציעה להתייעץ עם פסיכיאטר בדבר אפשרות של טיפול תרופתי לא הורמונלי שיהיה חג שמח \ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות