קשיי הרדמות בלילה ורצף שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

25/02/2013 | 20:09 | מאת: אוליביה

היי,אני סובלת די הרבה שנים מהפרעות שינה,השינה שלי אינה איכותית .אני מאד סובלת בשקט מאז כיתה ו' היה לי טראומה מחנק מתפוז וראיתי שחור בענייים. ובין היתר אני אדם לחוצה,מתוחה,דאגתנית ולכן הגוף אינו רפוי וגם הנשימה. למרות שבשנת 97 הייתי במעבדת שינה ואמרו שהכל תקין אלא זה בעייה פסיכולוגית. וכיום אני אמא מאושרת לילד ראשון ועימו העייפות חוגגת. מה עושים תעזרו לי בבקשה אני מקנאה באנשים שיושנים. (לא לפרסם את שאלתי בבקשה מרוב בושה)

ראשית מזל טוב להולדת ילדך עם זאת הורות ראשונה , כשלעצמה, גוררת מצב של דחק ומתח. בוודאי שאת מתארת עצמך מתוחה רוב ימייך הרי שאלה עם השינויים ההורמונלים שחלים , והילד שאינו מאפשר שינה רציפה הקצינו מאוד ,אני מניחה את שנתך. התייעצי עם פסיכיאטר , בלי שום סיבה לבושה, ניתן לעזור לך תרופתית. בברכה ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות