אקספליון ובעיית שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

25/04/2016 | 22:33 | מאת: דוד

שלום רב מאז קבלת התרופה קספליון שהיא הזריקה של אינווגה יש לי בעיות שינה אני מקבל 2 בונדרמין ו40מ"ג איטומין כדי לטפל בבעיה זו כיון שבונדרמין אחד לא מרדים אותי השאלה היא כמה זמן אני יכל לקחת 2 בונדרמין בלי שהגוף ייתרגל והאם כדאי לי להחליף את הקספליון שהיא התרופה הראשית שאני מטופל בה והבונדרמין היא הנגזרת שלה. לסרוקאל? יש לציין שלפני כן הייתי מטופל בסורקואל ולא היו לי בעיות שינה ,הייתי נרדם איתה היטב אני יודע שבהחלפה לגוף לוקח זמן להתרגל והוא והקספליון פחות מרדים אבל כבר עבר יותר משנה והבעיית שינה לא נפתרה איך את ממליצה לי לטפל בבעית שינה ואיזה מינון של הבונדרמין כבר כדאי לי לחשוש ולהחליף כדור??

שלום רב, לדעתי לפני שינוי תרופתי כלשהו ,כדאי לאפיין יותר את בעיית השינה-מתי החלה, מתי החמירה (ביחס זמנים לתרופות משתנות), שעות בהן אתה כן יכול להרדם לעומת אחרות וכו. קרוב לוודאי לבונדורמין כבר פתחת סבילות ולכן אינו עוזר במינונים להם אתה רגיל. התייעץ ביתר פרוט עם רופא המטפל בך. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות