עייפות יתר - כדורים?

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

02/04/2016 | 15:35 | מאת: יאיר

שלום, מאז שאני זוכר את עצמי תמיד הייתי עייף תמידי וישן הרבה מאוד שעות ביום. התופעה הוחרפה בזמן האחרון, היות שאני סטודנט ועבוד בעבודה של משמרות שכוללת לילות. אני מרגיש שאני לא מצליח לאזן את השעון הביולוגי שלי ושאני ישן מלא שעות. אני ישן בערך 10-12 שעות ולפעמים אף יותר. כמובן שאחרי שינה שכזאת אני מרגיש עייפות וכאבי ראש. ראיתי באינטרנט שיש כדורים למצבים כאלה - פרוביג'יל,האם רופא המשפחה יכול לתת מרשם לכדור שכזה? אני אבקש בנוסף לעשות בדיקת דם לפני, איזה בדיקות לבקש מהרופא? תודה,

ובכל זאת אם אכן היא נדרשת כדאי לבדוק לעומק את דפוס השינה שלך לאורך מספר ימים ורק לאחר מכן להחליט האם ובאילו כדורים לטפל. כדאי לפנות להתייעצות אישית לרופא שינה בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות