בעיית שינה לא יודע למי לפנות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

23/02/2016 | 14:51 | מאת: סתיו טרסקונוב

אהלן דוקטור הבעיה שלי נתקעה במבוי סתום מזה כחצי שנה שאני סובל מהפרעות שינה שמתבטאות ב2-3 שעות שינה כל לילה ולעיתים ללילות שלא נרדם כלל. נשלחתי לנוירולוג מומחה פרופ' מירי נויפלד מאיכילוב לאחר הבדיקה היא הפנתה אותי למעבדת שינה לבדיקה עכשיו בגלל שאני חייל זה דורש אסמכתא שמן הסתם הצבא לא אישר לי כי זה לא סוד שקיימים ליקויים במערכת הרפואה בצבא שלחו אותי לקב"ן אין לי מושג מה לדבר איתו ואיך הוא יוכל לעזור המצב הזה ממש מפריע גם בתפקוד שלי וגם שהחוסר שינה מתבטא במצבי רוח של עצבנות ותסכול במיוחד בלילה שנחברים בחדר נרדמים ב5 דקות ואני 3 שעות מסתובב ולא נרדם זה מביא אותי למצב של תסכול ועצבים למי אפשר לפנות מה אפשר לעשות באופן טבעי זה הרי לא יעבור מחכה לתשובה בתודה סתיו :)

יתכן ולהתחיל בשיחה עם קבנ זה לא רעיון רע כל כך . אחת הסיבות לנדודי שינה הנם מתחים, קשיים רגשיים ואחרים. ולאט לאט גם החרדה מפני האפשרות של "לא להרדם שוב" גם היא מתגנבת פנימה ומעוררת ומונעת שינה אף היא. שיחה עם קבנ יכולה להקל, לעזור ולכוון. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

18/03/2016 | 20:45 | מאת: רינת

שבת שלום.אני קרוב לגיל 50 וביומיים האחרונים אני בקושי יכולה לישון בלילה יש לי כניראה הפרעות שינה.באמצע היום אני מרגישה רעידות וחוסר אנרגיה ואני לא יודעת איך להתמודד.אשמח לדעת מה ניתן לעשות במצב כזה? תודה רבה.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות