שינה לא רציפה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

17/01/2013 | 14:24 | מאת: מזי

אני ישנה שינה לא רציפה, מתעוררת 4-5 פעמים בלילה. מה יכולות להיות הסיבות וכיצד ניתן לטפל?

שינה לא רציפה יכולה להיות תסמין לסיבות ובעיות שונות ולעיתים יכול להיות גם מתוך שינה רגילה. התעוררויוטת הנן מצב טבעי בכל שינה. השאלה באמת היא כמותית והאם את מצליחה להרדם לאחריהן. עיקר השאלה הנה האם את חשה עייפות וירידה תפקודית במהלך היום. במידה ולא אזי אין סיבה "לחפור". קשיי הרדמות לאחר התעוררות הנם סוג של נדודי שינה, בדרך כלל בשל עוררות יתר. יקיצות מרובות תיתכנה בשל מספר סיבות ולכן לא ניתן לאמר כיצד לטפל. במידה ואכן ישנה עייפות במהלך היום ,פני להתייעצות אישית עם רופא שינה. בברכה \ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות