ליריקה יקיצה טבעית אבל

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

15/12/2015 | 06:40 | מאת: מזה?

עקב בעיות גב קיבלתי ליריקה במינון נמוך. לוקח לפני השינה. השינה בסדר אבל מתעורר יותר מוקדם מכרגיל.ולא עייף אבל במקום ב7 בערך ב5 בבוקר טבעי ורענן. הולך לישון כרגיל לקראת חצות. למה זה קורה? הכדור מקצר מחזור שינה?

שלום, לא ליריקה אינו אמור לקצר את שעות השינה , ואם כבר אזי להפך. לא הייתי קושרת את שני הדברים. מה שברור הוא שיקיצה טבעית זה טוב אבל אם זה רק חמש שעות שינה זה לא מספיק. כדאי לנסות לברר מה מביא לקצור השעות -מתח, תרופות אחרות וכו. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות