שינה לא מרעננת

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

01/12/2015 | 13:57 | מאת: רון

שלום, אני סובל כבר 3 שנים מעייפות משתקת, אני ממש לא יכול לתפקד במהלך היום אבל אין לי בעיות בשינה עצמה, כלומר אני נרדם בקלות ואני מרגיש כמו שאני ישן בסדר, אבל כשאני מתעורר בבוקר זה מרגיש כאילו לא ישנתי בכלל, ובמהלך היום אני פשוט לא יכול לתפקד וזקוק לכמויות גדולות של קפה רק כדי לעבור את היום, וזה בקושי עוזר. רציתי לשאול אם הבעיה שלי יכולה להיות קשורה לבעיות שינה. למרות שאין לי בעיות הרדמות אולי יכולה להיות בעיית שינה שאני לא מרגיש. האם יש לך רעיון מה הבעיה שלי, וכיצד לטפל בזה? תודה רבה! רון

אינך יכול לדעת ש"אי לך בעיות בשינה עצמה" מאחר ושינה לא מרעננת הנה תסמין חזק לבעיה בתוך השינה עצמה. לא נתת פרטים לגבי , משקלך, גילך ,מחלות רקע ,תרופות שאתה נוטל, וכו אבל בכל מקרה כדאי להתייעץ עם רופא משפחה ולשקול אפשרות של בדיקת שינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות