קשיי הירדמות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

26/09/2015 | 23:40 | מאת: עדי

שלום אני מגיל קטן היה לי תקופות שסבלתי מקשיי הירדמות ועכשיו 4 חודשים שאני ממש סובל מזה נמצא אצלי רנדידה ברמה גבוהה אולי זה קשור לקשיים האלו אני יושן שינה לא מלאה קם הרבה בלילות יושן 3,4 שעות בלחץ אני חושב לא בטוח לגבי זה אפילו מה לעשות מה הפיתרון??

שלום, קשיי הרדמות שהחלו מגיל צעיר, בעיקר אם הם מלווים בקשיי התעוררות יכולים לכוון להפרעה בשעון הביולוגי. אך תאורך של שינה בלחץ, התעוררויות מרובות יכול להעיד ,מאידך, על נדודי שינה הנובעים ממתח ולשם כך נדרש טיפול יתכן תרופתי יתכן פסיכולוגי. כדאי להתייעץ באופן אישי עם רופא שינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות