אילו פתרונות יש לנדודי שינה?

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

23/09/2015 | 02:49 | מאת: מירי

שלום, אילו פתרונות קיימים חוץ מסירקדין? אני בת 63 ומזה כעשר שנים יש לי קשיי הירדמות רציניים בלילה.גם אם אני מצליחה להרדם, זה לא אורך זמן רב-חצי שעה עד שעה. כל מיני כדורים תומכי שינה וסירקדין (נלקח כחודשיים לאחרונה) לא עזרו.אני משלימה שעות שינה בצהרים במידת האפשר.אני בריאה ופעילה. לוקחת סימבסטטין,נורמלול ולוסרדקס. תודה מראש על התיחסותך, שנה טובה

שלום, לפני שאני נותנת פתרונות לנדודי שינה צריך לאבחן איזה סוג של נדודי שינה אלו. לשם כך יש לקחת מידע מדוייק וזה רק בפגישה אישית עם רופא שינה. שנה טובה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות