לא ישנה בכלל כבר שבועיים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

10/08/2015 | 15:18 | מאת: גילי

שלום זה שבועיים שאיני נירדמת כלל בלילות וגם לא בימים.כאילו נעלמה לה הפונקציה הזו.אני בחרדה איומה,עשיתי בדיקות דם ובדקתי את בלוטת התריס והכל כשורה .קרה לי כבר כדבר כשהוצאו בבתי המרקחת כדורים שונים לבלוטת התריס מבלי לידע את הקהל אבל ברגע שחזרתי לכדור קודם השינה חזרה.אעשה צילום ראש בימים הקרובים. כדורי שינה הם פתרון זמני.מה יכולות להיות הסיבות לפני שמתחילים לחשוד בבעיות שנוגעות למוח? תודה

שלום, סיבות נוספות מוחיות לחוסר שינה תיתכנה בעיות הקשורות לאזור ההפותלמוס המפריש הורמונים שונים ואחראי גם להורמוני השינה. אלו נדירות הרבה יותר ... ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות