הפרעת שינה הכי קשה בעולם בנתיים אין עוד כמוני זועק

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

30/07/2015 | 13:27 | מאת: אדם

שלום הנני גבר בן 24 סובל 4 שנים הפרעת שינה שהלכה והחמירה . בהתחלה היו לי בעיות של הירדמות שנפתרו בקלות ע"י הגעה של הגוף אבל היום יש גם בעיות הירדמות אבל במיוחד בעיות של יקיצות ... ז"א עד שאני נרדם אני ישר חולם בהקיץ ומתעורר וזה חוסר על עצמו לפחות במקרה הטוב ביותר עם כדורים חזקים 140 עם בלילה של יקיצות וזה הוכח במעבדת שינה שיש לי המון יקיצות ואני בקושי ישן יעילות שינה 30%. אפילו קיבלתי קנאביס ובנתים זה לא עוזר . אני זועק לעזרה !! אין לי מושג מה יש לי !! הייתי אצל 9 פסיכיאטרים כבר ללא הצלחה . יש לך רעיון ? הבעיה שלי בעיקר זה היקיצות נרדם וישר חולם ואיך שנגמר חלום אנ ממתעורר וככה כל הזמן וזה נע בין שניות ספורות לעד 10 דק' ברצף גג.

איני יכולה להביע כל דעה על סמך מה שכתבת. אין ספק שמדובר בנדודי שינה שיתכן והטיפול הנאות להם הוא טיפול התנהגותי קוגנטיבי אך אם בצעת בדיקה וישנת לילה במעבדת שינה, מבנה השינה חשוב להבינו.... ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות