צירקדין

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

12/06/2015 | 07:50 | מאת: דנה

היי נוטלת צירקדין חודש וחצי ללא שיפור מיוחד, עדיין מתקשה להירדם, וגם כשנרדמת התחושה היא כאילו עברתי לילה ללא שינה, האם כדאי להמשיך עם הצירקדין לעוד תקופת מה בתקווה שיחול שינוי במצב השינה, או להפסיק? ואם כן,אפשר הפסיק בבת אחת או בהדרגה? ועוד משהו, רופא משפחה המליץ לי על מלטונין במינון גבוה יותר, את חושבת שזה יכול להועיל יותר? תודה מראש

איני יודעת מה הסיבה שניתן צירקאדין. בכל מקרה אם הוא אינו עוזר אזי לא כדאי להמשיכו. ומאותה סיבה מדוע מלטונין? זה נכון ,עם זאת ,שלמלטונין במנון גובה יש אפקט מיישן. זה כל שאוכל להועיל דרך הפורום ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות