שימוש ב Doxylamine succinate

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

20/03/2015 | 12:08 | מאת: יוסי

שלום, אני בן 58 וסובל כבר הרבה שנים מנדודי שינה ( מתעורר בלילה ולא מצליח להירדם). אני לא מוכן לקחת כדורי שינה ותכשירים טבעיים לא משפיעים. ניסיתי את ה Sleep aid והוא כן עוזר. אני לוקח חצי כדור כי אחרי כדור שלם אני רדום למחרת במשך היום. השאלה שלי: בעלון לצרכן של Sleep aid - DOXYLAMINE SUCCINATE, רשום לא להשתמש יותר משבועיים. מה הנזק שיכול להיגרם מה הנזק שיכול להיגרם משימוש ממושך/קבוע? לקחתי אותו במשך חודש והפסקתי כדי לראות מה קורה, הבעיה חזרה אחרי ההפסקה. אני בריא פרט לתסמונת בארט. תודה מראש.

מי אמר שחומרים שנמכרים ללא מרשם פחות מסוכנים מ"תרופות" או חומרים הנמכרים עם מרשם? לא בהכרח , מאחר ועל הראשונים אין אפילו פיקוח. כך שאם אתה נזקק לתרופת שינה ,כך יחשוב/חושב הרופא המטפל בך, זה לא בהכרח דבר רע. ולי אין מידע ספציפי על תרופות הנמכרות ללא מרשם . שיהיה חג שמח ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות