ישנה 3 עד 4 שעות בלילה מזה מספר שנים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

16/12/2012 | 19:32 | מאת: אילה

שלום מזה מספר שנים אני ישנה מידי לילה 3 עד 4 שעות עשיתי בדיקות דם ומסתבר שהכל תקין זמן השינה אינו תלוי בזה אם יש לי מה לעשות או שאני בחופשה אשמח לקבל את חוות דעתכם אילה

שלום, השאלה העיקרית היא האם את זקוקה ליותר שעות שינה, האם את רעננה, מרוכזת במהלך היום או עייפה מדוכאת וחזרת ריכוז. ישנם אנשים שגופם דורש מיעוט שעות שינה מכונים short sleepers ואין בכך רע. אם לא בכך עסקינן ואכן את צריכה יותר שעות שינה ,כדאי להתייעץ עם רופא משפחה או רופא שינה בשאלה של נדודי שינה ראשוניים-סיבתם, ודרכי הטיפול. בברכה ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות