מתקשה להירדם

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

01/12/2014 | 15:14 | מאת: גליה

שלום, בשבוע וחצי האחרונים אני מוצאת את עצמי עירה רוב שעות הלילה, בתקופה זו ישנתי אולי עשר שעות, ןהמוזר הוא שאני אפילו לא עייפה במשך היום, מתפקדת רגיל, ובכל זאת אני מודאגת מהמצב, השאלה כמה זמן אני יכולה להמשיך כך בתקווה שהטבע יעשה את שלו ואשלים את המחסור בשעות השינה שהצטברו. או שאני שוגה בתקוות שווא.. והאם יכול להיגרם נזק לטווח הארוך במחסור כזה של שעות שינה? וכן, באיזה שלב כדאי להתחיל לחשוב על התערבות תרופתית. תודה מראש.

על מנת למנוע התפתחות נדודי שינה כרוניים. כמובן שזה לאחר בדיקה של רופא משפחה/שינה/ פסיכיאטר לשלילת סיבות שדורשות התערבות אחרת לנדודי השינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות