יקיצה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

11/11/2014 | 16:07 | מאת: טדי

שלום רב, אני בן 53 נראה צעיר, בריא בדר"כ ועוסק באופן שוטף בספורט. כמו כן נוטל מידי יום אספירין 100 מ"ג וסטטינים 20 מ"ג. סובל בשנים האחרונות מיקיצה מוקדמת כך שישן 4-5 שעות בלילה. בערב שלמחרת מתחילה עייפות משעה 22 אבל מצליח 'למשוך' עד 24 כדי לא לקום באמצע הלילה... אשמח לקבל המלצות לפתרון. תודה טדי

תיתכנה מספר סיבות ליקיצה המוקדמת-יתכן וכרוך במצב סטרס חיצוני, או מתח פנימי, יתכן ותלוי בירידה ברמות מלטונין עם הגיל (הורמון השינה), ניתן להתאים טיפול אך יש לברר קודם כל את הסיבה האישית שלך. פנה לרופא שינה או לרופא המשפחה להתייעצות בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות