נרבן

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

28/09/2014 | 20:12 | מאת: עייפה

היי יש לי נדודי שינה כבר שבוע. אני מתעוררת בליחה ולא מצליחה להרדם חזרה. כאשר אני נכנסת למיטה אני ישר נלחצת אם אני אצליח להרדם או לא. אני מטופלת אסטו ולפני שבוע חזרתי לקחת כדור שלום מחצי כדור. אמרו לי לקחת 2 כדורי נרבן לנסות לישון עם זה. האם זה באמת יעזור? ולמה לכדור הזה יש ריח כזה חזק? תודה!

אין לי מושג לגבי הריח אבל זה בהחלט יעזור בתחילה. הבעיה היא שבהמשך "מתרגלים" לכדור. מאחר ואת לוקחת אסטו, יתכן ומודבר אכן ברמת עוררות גבוהה כשברקע חרדה כלשהי ולכן אני מציעה להתייעץ עם ספיכיאטר לגבי הטיפול בכללותו. גמר חתימה טובה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות