sleeping

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

10/08/2014 | 10:41 | מאת: moses

הי בריא בדר"כ לא נוטל תרופות לא סובל מדיכאון.עד גיל 41 ישנתי היטב מ בלילה עד 6 בבוקר לאט לאט השינה היתה קשה יותר בשלב של להגיע למצב של הרדמות ועד שנוצר פחד מאי שינה ואיך אוכל לתפקד בעבודה,התחלתי שימוש בזודורם,סטילינוקס,ורק ואבן למעשה הרדים אותי. היום אני במצב טוב יותר, לאחר שרופא שינה המליץ על בונדרמין,משתמש חצי שנה רק בחצי בונדרמין ומצליח להרדם כ5-6 שעות. שאלותי: 1.מדוע זה בא לי בכלל המצב שאינני יכול לישון כמו כולם? האם זה גנטי , גזרת גורל וכו, האם זה הפיך?יש לי הרבה תחושות דיכאון בגלל המצב שהגעתי אליו 2.החלטתי שב12 אלך לשון עם חצי כדור ועם שעון אקום ב 6.15 כמו פעם,האם זה יתן משהו לשעון הביולוגי תמריץ לשון בלי הכדור 3.האם אפשרי לבן אדם עובד ושחייב להגיע בזמן לעבודה, להיגמל מהבונדרמין?אם כן איך עושים זאת מתאשפזים כמו נגמלי סמים או אפשר בבית

שלום, ישנם מרכיבים גנטיים, ישנם מרכיבים של גיל וישנם מרכיבי חרדה. ועיסוק (שנראה ביתר) בשינה עלול להביא למרכיב החרדתי שבסופו של דבר מונע את השינה. אם בונדורמין עוזר לך המשך אתו. אם החרדה גוברת התייעץ עם רופא המשפחה באפשרות של מתן טיפול נוגד חרדה שיהיו לילות טובים ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות