sleeping

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

08/06/2014 | 10:15 | מאת: ירון

הי בן 40 עם הפרעות שינה, לא סובל ממתח או דיכאון שידוע לי שנה לא מצליח להרדם, לאחרונה לא מצליח לתפקד בעבודה והחלטתי לעשות מעשה: עשיתי טיפול CBT , לא עזר. לפני 4 חודש נבדקתי אצל רופא שינה , המליץ על בונדרמין מאז שאני נוטל את הכדור 4 חודש אני ישן לראשונה זה זמן רב הרופא אמר לי שאין בעיה לנטול ואיחל לי עד 120 אשמח לחות דעת והאם יכול להיות רגוע

במידה ותראה כי עליך להעלות במנון על מנת להשיג אותו אפקט] זהו תמרור אזהרה ועליך להתייעץ אז בשנית. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות