סיבה להפרעת לשינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

05/06/2014 | 23:40 | מאת: רוביק

ד.נ. שנתי מופרעת (במידה מסוימת בלבד) עקב צלקת, שנוצרה בניתוח קטן בחזה לפני שנים, שמגרה במידה מסוימת את העור באזור האמור. רופא עור וכירורג אמרו לי שלא ניתן לתקן את הצלקת. מאחר ששינה לא טובה אינה תורמת לבריאות, אף כי מדובר בהפרעה חלקית, אני מודאג. מה עצתך? בברכה, א.

שלום, במידה ומדובר בכאב המפריע את השינה כדאי להתייעץ עם רופא כאב באשר לטיפול בכאבים. במידה ומדובר בגירוי כלשהו (אלרגי?)כדאי לשקול עם רופא המשפחה תרופה ממשפחת האנטי אלרגיה שהן גם מיישנות. שתהיה שינה טובה ושבוע טוב ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות