מלטונין השפעה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

12/05/2014 | 02:04 | מאת: רפי

שלום אני לוקח מלטונין 5 מג כל לילה בשבועיים הראשונים זה השפיעה טוב מאוד ונרדמתי מהר בימים האחרונים זה כבר לא כזה משפיעה אליי וקשה לי להירדם שוב, מדוע? אני צריך להעלות את המינון כל שבועיים? כי 5 מג זה מספיק אני חושב.

אין לי מושג מדוע הנך לוקח מלטונין, מדוע במנון 5 מג, או מתי אתה לוקח אותו. ישנן אינדיקציות ברורות ללקיחת כדורי מלטונין. נכון שיש לו אפקט מיישן אך הוא לא ניתן כתרופת שינה בקו ראשון. בנוסף לכך ,לא ידוע על פיתוח סבילות למלטונין . בברכה ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות