הפרעות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

26/04/2014 | 17:50 | מאת: יואב

שבת שלום, לפני כמה ימים נוצרה אצלי בעיה רפואית שקשורה בבריאות הפה, בלילה הראשון שזה הופיע נורא נלחצתי ובאותו לילה לא הצלחתי להירדם.אני קצת היפוכונדר מטבעי והבעיה המשיכה ללילות הבאים,אני כעת 3 לילות בלי דקת שינה בלילה. אציין שאני בן 26 בריא בדרך כלל ולא נוטל תרופות ולא היו לי אף פעם תופעות של דיכאון או חרדות. בתיכון הייתה לי גם תקופה של קשיי שינה רציניים, והייתי שותה קצת אלכוהול בשביל לעזור להירדם. כעת אני סטודנט והדבר משפיע עלי קשות ואני לא רואה איך אני לומד ומתרכז כרגע. האם עלי לפנות לטיפול או שאולי קצת אלכוהול ולקוות שברגע שהבעיה שיש לי בפה תטופל גם זה יחלוף? כי אין שום ספק שהם קשורים אחד בשני. תודה!

ככל הנראה זה מה שקרה. פנה לרופאת המשפחה לשם קבלת כדור הרגעה למספר ימים. ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות