עוררות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

25/04/2014 | 12:57 | מאת: ת

היתי אצל רופאת משפחה הפנתה אותי לפסיכאטרית תיארתי את המצב על התקפת חרדה למשל שאני יושב עם אנשים שאני לא מכיר מתפתחת שיחה בנינו, לעומת זאת עם עוד סיטואציות. הסבירה לי זאת התקפת חרדה הפרעה נפשית הסרטונין נותנת פקודה לעצבים אטונומי, מתקוצות השרירים התרגשות חוסר שקט ועוררות לאחר התקפה איך לעלות את רמת הסרטונין שלא תיווצר התופעה תודה מראש

ולכן זהו אינו הפורום הנכון, כדאי להתייעץ בפורום הפרעות חרדה. ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות