אמביאן cr לבעיית יקיצה באותה שעה-בלילה.(מוזר ביותר

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

21/04/2014 | 11:58 | מאת: אלון

ישנתי טוב במשך שנים...פתאום התחילו אצלי יקיצות,באותה שעה בדיוק כל לילה=3 לפנות בוקר!..אני מציין שעברתי לדירה חדשה,ואני סובל מאלרגיית קדחת השחת בחודשים מאי אפריל מרץ(אם זה קשור)...האם האמביאן ייעזור לי?..זה מתסכל בצורה איומה,כי אני לא מצליח לחזור לישון,ויש לי לילה לבן מתסכל...תודה על התשובה.

אמביין לא יעזור לאלרגיות, ולא ישנה את סביבת המגורים שלך. יתכן והקושי להסתגל יכול להפטר בשמוש קצר טווח (עד חודש על ידי אמביין) אבל כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה -טפול באלרגיות לעיתם, יכול לעזור גם לשינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות