שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

02/03/2014 | 14:56 | מאת: חיים

שלום אני לוקח ציפרלקס 10 מג ביום בבוקר וקלונקס שני כדורים של חצי מג לקראת השינה. כבר שנה אני סובל מחרדה כללית וקצת מחשבות מטרידות ליפעמים ....בעעיקרון כבר זה לא משבש לי כלום בחייים ואני עובד ומקיים ברוך השם משפחה ואפילו מאוד אוהב תחיים שלי ...אבל בחודששים האחחרונים. התחילו לי. בעיות בשינה ... חלומות בלי סוף בלילה זה קצת מציק בחצי השעה הראשונה של הבוקר ...העם זה בגלל התרופות? אשמח לקבל תשובה תודה

וכדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל בך. אין כל סיבה שבטיפול נוגד חרדה יעיל תדרש להמשך טיפול על ידי קלונקס לפני השינה בברכה ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות